woensdag 28 juni 2017

Nog enkele dagen

Beste Tour(toto)liefhebbers,

Nog slechts enkele dagen scheiden ons van de start van de Tour 2017.

De deelnemende teams zijn, op wisselingen wegens een enkele opduikende dopingverdachte als Cardoso, bekend, alleen de rugnummers moeten nog op de renners geplakt worden. Dan pas zal duidelijk zijn wie de kopmannen zijn.

Sagan of Majka? Démare of Pinot? Martin of Kristoff? Martin of Kittel? Martin of Pasqualon? Welke Martin? De Duitse, de Ierse of de Franse?
Als je het verschil daartussen niet weet, heb je weinig tot niets te zoeken in deze Tourtoto, behalve de rode lantaarn. En vermoedelijk zijn er toch weer pechzoekers die daarnaar naarstig op zoek gaan. Lukt het eindelijk een Tourtotodeelnemer om met 0 punten in Parijs over de finish te komen?

En voor de serieuzere deelnemers, zoals Ottavio, zal het nog een hele puzzel worden om dit jaar de juiste kopmannen op te stellen. Want waar Froome toch niet zo dominant is als vorig jaar, lijkt het aantal acceptabele alternatieven groter dan ooit. Quintana wil revanche voor de verloren Giro, Contador Zoetemelkt zich naar diverse 2e plaatsen, Porte is in vorm, Meintjes en Yates willen verrassen, Aru en Chaves pieken en wat te denken van de sprintende kopmannen Cavendish, Greipel en Bouhanni?
En u mag er maar 2 van opstellen...

U heeft nog enkele dagen om dit op u in te laten werken en keuzes te maken voor een uitgebalanceerd Tourtototopteam. Succes!

Uw T(ourt)otodirecteur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten