maandag 7 september 2020

Op de rustdag...

Totogenoten,

Als dorpsbewoners zien dat er op het dorpsplein een schandpaal wordt opgericht, gaan ze vaak nadenken over hun eigen tekortkomingen en proberen die nog snel recht te zetten. Een behoorlijk aantal van jullie heeft dat gedaan, maar zoals jullie rechts zien staan er nu 4 Tourploegleiders in de schandpaal.

Als die niet hebben betaald vóórdat we donderdag in Sarran Corrèze zijn gefinisht, worden ze uit de stand geschrapt en, erger nog, voor het leven uitgesloten van Tour- en andere totodeelname.

Tot nog toe zijn er vanuit de Tourbubbel nog geen signalen binnengekomen van besmette en dus naar huis gestuurde renners. Duimen maar dat we morgen met alle 166 overgebleven renners starten. Alhoewel er onder jullie fanatiekelingen zullen zijn die vermoedelijk geen problemen hebben met het uitvallen van een renner met de bijbehorende klassementspunten.

Verder wil ik degenen die zondag niet naar de Avondetappe hebben gekeken nog even wijzen op het prachtige nummer dat Ellen ten Damme over de Tour de France heeft gemaakt (cover van Les Passagers van Berry).

Morgen waaiers of sprinters?

2 opmerkingen:

  1. Het is natuurlijk The Passenger van Iggy Pop

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Touché, terechte terechtwijzing. In my defence, ik refereerde aan de intro van de Avondetappe in vorige jaren, toen dat Les Passagers van Berry was. Natuurlijk omdat dat in het Frans is. Maar alle lof naar Iggy Pop!

      Verwijderen